Научно-популярни филми online discovery, national - Куфар за края на света- Всичко ще рухне
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Вход
Сайт меню

Заглавие - Куфар за края на света- Всичко ще рухне


Език - 
Български дублаж


Времетраене - 45:11 мин.


Запис от -  Резюме -

Във всеки епизод NGC влиза в живота на очакващите катастрофата, като разкрива разнообразните им стилове и подходи за подготовка, следи напредъка на плановете им за извънредни действия. Катаклизмите са магнетична сила за всякакви хора  – мъже и жени, стари и млади. Обединява ги това, че живеят и работят като повечето американци, но с една единствена цел - да се подготвят за момента, когато ще бъдат лишени от основни удобства, а хаосът и насилието, трудностите и гладът ще изправят съседи и семейства един срещу друг.
Всеки участник в документалния сериал получава експертна оценка от „Практическа подготовка” - фирма, основана от хора, които отдавна се подготвят за катастрофа и споделят опита и знанията си посредством обучения, тренировки и консултации. Експертите анализират шансовете на героите за оцеляване, в случай, че най-големите им страхове се превърнат в реалност и се наложи да изпълнят плановете си. Зрителите ще могат сами да вземат решение дали тези хора мислят практично или са просто параноици.

Куфар за края на света-  Всичко ще рухне 

Краят на света ще настъпи само за неподготвените. Поне така вярват тези хора. Пенсионираният полицай Мартин Колвил се опасява, че икономическа катастрофа ще доведе до хаос по пътищата. Колвил е заредил с провизии кабината на камиона си и симулира насилствени отвличания на превозното средство, за да се защити от бъдещи бунтове на пътя. Дона Наш не е обикновена баба. Тя ще защити семейството си в случай на глобална епидемия и се подготвя за най-лошото – да постави под карантина един засегнат близък, за да спаси останалите. Кевин О’Браян и семейството му оставят всичко зад гърба си и мигрират далеч навътре в континента, за да избегнат опасното покачване на морското равнище, което според тях ще настъпи при смяна на полюсите. 

Търси предаване
Харесай
Facebook
Може да харесате
Хостнат от