Научно-популярни филми online discovery, national - Куфар за края на света- Приятел или враг
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Вход
Сайт меню

Заглавие - Куфар за края на света- Приятел или враг


Език - 
Български дублаж


Времетраене - 45:13 мин.


Запис от -  Резюме -

Във всеки епизод NGC влиза в живота на очакващите катастрофата, като разкрива разнообразните им стилове и подходи за подготовка, следи напредъка на плановете им за извънредни действия. Катаклизмите са магнетична сила за всякакви хора  – мъже и жени, стари и млади. Обединява ги това, че живеят и работят като повечето американци, но с една единствена цел - да се подготвят за момента, когато ще бъдат лишени от основни удобства, а хаосът и насилието, трудностите и гладът ще изправят съседи и семейства един срещу друг.
Всеки участник в документалния сериал получава експертна оценка от „Практическа подготовка” - фирма, основана от хора, които отдавна се подготвят за катастрофа и споделят опита и знанията си посредством обучения, тренировки и консултации. Експертите анализират шансовете на героите за оцеляване, в случай, че най-големите им страхове се превърнат в реалност и се наложи да изпълнят плановете си. Зрителите ще могат сами да вземат решение дали тези хора мислят практично или са просто параноици.


Куфар за края на света-  Приятел или враг 

Запознайте се с трима души, които дават всичко от себе си, за да бъдат подготвени. Проектантът на домове Лари Хол създава луксозни убежища в стар ракетен силоз. Майкъл Патрик Дъглас учи децата си на основни умения за оцеляване. Беки Браун взема уроци по точна стрелба със снайпер, за да се подготви за диктатура в Солт Лейк Сити. 

Търси предаване
Харесай
Facebook
Може да харесате
Хостнат от