Научно-популярни филми online discovery, national - Куфар за края на света- Обратно в каменната епоха
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Вход
Сайт меню

Заглавие - Куфар за края на света- Обратно в каменната епоха


Език - 
Български дублаж


Времетраене - 44:00 мин.


Запис от -  Резюме -

Във всеки епизод NGC влиза в живота на очакващите катастрофата, като разкрива разнообразните им стилове и подходи за подготовка, следи напредъка на плановете им за извънредни действия. Катаклизмите са магнетична сила за всякакви хора  – мъже и жени, стари и млади. Обединява ги това, че живеят и работят като повечето американци, но с една единствена цел - да се подготвят за момента, когато ще бъдат лишени от основни удобства, а хаосът и насилието, трудностите и гладът ще изправят съседи и семейства един срещу друг.


Всеки участник в документалния сериал получава експертна оценка от „Практическа подготовка” - фирма, основана от хора, които отдавна се подготвят за катастрофа и споделят опита и знанията си посредством обучения, тренировки и консултации. Експертите анализират шансовете на героите за оцеляване, в случай, че най-големите им страхове се превърнат в реалност и се наложи да изпълнят плановете си. Зрителите ще могат сами да вземат решение дали тези хора мислят практично или са просто параноици.


Куфар за края на света- Обратно в каменната епоха


Песента на R.E.M. „Това е краят на света, който познаваме” (It’s the End of the Worlds as We Know It) може би е подходяща мантра за тези трима души, които очакват  апокалипсиса. Отец Тим Ралстън е готов за нападение с електромагнитен пулс срещу Америка. Той е превърнал един товарен контейнер в убежище за оцеляване и е научил синовете си да защитават периметъра с оръжие. Джейсън Чарлз е пожарникар от Ню Йорк, който се подготвя за изригването на супервулкана Йелоустоун. Той се запасява с полуфабрикати и вода в градския си апартамент. Пат Брабъл не е типичният набожен южняк. Той вярва, че Съединените щати са на ръба на хиперинфлация, която ще събуди обществено недоволство из цялата страна. Затова, Пат е подготвил тайник в обора си, пълен с оръжие, амуниции и много алкохол за търговия.

Търси предаване
Харесай
Facebook
Може да харесате
Хостнат от