Научно-популярни филми online discovery, national - Куфар за края на света- Анархия на хоризонта
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Вход
Сайт меню

Заглавие - Куфар за края на света- Анархия на хоризонта


Език - 
Български дублаж


Времетраене - 45:20 мин.


Запис от -  Резюме -

Във всеки епизод NGC влиза в живота на очакващите катастрофата, като разкрива разнообразните им стилове и подходи за подготовка, следи напредъка на плановете им за извънредни действия. Катаклизмите са магнетична сила за всякакви хора  – мъже и жени, стари и млади. Обединява ги това, че живеят и работят като повечето американци, но с една единствена цел - да се подготвят за момента, когато ще бъдат лишени от основни удобства, а хаосът и насилието, трудностите и гладът ще изправят съседи и семейства един срещу друг.
Всеки участник в документалния сериал получава експертна оценка от „Практическа подготовка” - фирма, основана от хора, които отдавна се подготвят за катастрофа и споделят опита и знанията си посредством обучения, тренировки и консултации. Експертите анализират шансовете на героите за оцеляване, в случай, че най-големите им страхове се превърнат в реалност и се наложи да изпълнят плановете си. Зрителите ще могат сами да вземат решение дали тези хора мислят практично или са просто параноици.
Куфар за края на света- Анархия на хоризонта 
Готови ли сте за края на света? Тези мъже мислят така. Майк Местър се опасява, че скорошен икономически срив ще породи насилие и бунтове в тихото му провинциално градче. Майк се подготвя заедно със семейството си, складирайки  храна, гориво и оръжие. Той дори е обучил двете си немски овчарки да ги защитават, след като настъпи кризата. Престън Уайт е компютърен програмист, който вярва, че се укрива информация за повредата в японската електроцентрала Фукушима Даичи. Затова, той е събрал 11 000 вида семена, от които може да отглежда храната си след радиоактивно бедствие. В случай, че настъпи катаклизъм, Райли Куук е инвестирал спестяванията си в укритие, с надеждата да защити семейството си от катастрофална смяна на полюсите.

Търси предаване
Харесай
Facebook
Може да харесате
Хостнат от