Сексът убива 50 000 невинни души годишно - 25 Ноември 2012 - Блог - Научно-популярни филми online discovery, national
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Вход
Сайт меню
Главна » 2012 » Ноември » 25 » Сексът убива 50 000 невинни души годишно
17:09
Сексът убива 50 000 невинни души годишно
Ако смятате, че след 21 декември вече ще живеем спокоен и щастлив живот, то със сълзи на очи ще ви признаем, че зад ъгъла (или по-скоро под завивките) се крият редица други опасности, които застрашават живота ни.

Около 50 000 души всяка година умират от болести, предавани по полов път или от прекалени страсти под завивките, показват статистическите данни на Световната здравна организация (СЗО).


Най-честата причина за смъртността са небрежността и сложните сексуални фантазии. Експертите предупреждават, че по време на секс фатални могат да бъдат не само сърдечните заболявания или затлъстяването, но и прекомерните страсти, съобщи БГНЕС. Не е препоръчително преди секс да ядете или пиете много, ако не искате сърцето ви да спре на най-интересното.

По време на секс умират по-често мъже (90%), отколкото жени (10%). Предишни изследвания показват, че е по-вероятно да умрете, докато изневерявате с любовница, отколкото в леглото със собствената си съпруга.

Изводи:

- правете секс на гладно

- правете секс на жадно

- правете секс само с жена си/мъжа си

- правете почивки по време на секс на гладно и жадно с жена си/мъжа си, за да успеете да преминете и през това тежко житейско изпитание, застрашаващо живота на по-голямата част от сексуално активното население на планетата.

Източник: www.actualno.com
Преглеждания: 1085 | Добавено от: Админ | Рейтинг: 3.3/3
Общо коментари: 2
2  
biggrin javascript://

1  
[color=yellow] biggrin олеле

Име *:
Email *:
Код *:
Търси предаване
Харесай
Facebook
Може да харесате
Хостнат от