Циганизация?- Не, благодаря! - 7 Февруари 2013 - Блог - Научно-популярни филми online discovery, national
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Вход
Сайт меню
Главна » 2013 » Февруари » 7 » Циганизация?- Не, благодаря!
21:33
Циганизация?- Не, благодаря!
"Интегриране на Ромите" това е единствения (законен) ход по оправянето на тези хора. Интеграция обаче, за някой хора, значи да започнем да ги харесваме. Реалити предаване по Нова, с неясна за мен цел показва живота на тези хора по един по-различен начин. Камерите умело са вкарани в къща с цигани, които заедно "оцеляват". Незнайно как обаче от камерите остават скрити 99% от бизнесите на 99% от циганите в България. 
Хора, които получават детски за деца, които също взимат детски, или по-просто казано детето на майката има дете, и двете получават детски за това! Това е верига от източване на пари от нашата мила държава. Схема подхранвана от самите нас, всеки един лев е взет от български гражданин, който за разлика от тези хора си плаща данъците, тока, водата и всичко останало, което трябва да се плаща. Тези "същества", които са основаната причина за положението в което се намира държавата ни не могат да бъдат интерпретатирани от медиите като "хора подобни на нас". Предаването се опитва да покаже, че и те живеят зле, и те нямат пари също както нас. За разлика от нас обаче, пред къщата на тези хора има BMW, съмнително с какви приходи е купено и дали наистина е купено.
Интеграция е образоване, интеграция е превръщането на човеците в ХОРА, интеграция не значи да изкараш някакво измислено образование, колкото да можеш да си изкараш шофьорската книжка. Докато тези хора грабят от нашата държава, гонят българските деца от страната и обезобразяват цялата ни история и традиции няма как някой да ме накара да харесвам тези хора. Българското население не трябва да бъде унищожено от някакви пиявици, не може цял живот да ги храним и поим!

Циганизация?- Не, благодаря!

Преглеждания: 902 | Добавено от: Админ | Рейтинг: 5.0/11
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Търси предаване
Харесай
Facebook
Може да харесате
Хостнат от